Nyheter – Simb Chaplin http://simbchaplin.se Från unghäststjärna till världselit Sat, 06 May 2017 08:01:21 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.7.4 http://simbchaplin.se/wp-content/uploads/2014/10/cropped-Simb-Chaplin-ta¦êcke-krans-68-32x32.jpg Nyheter – Simb Chaplin http://simbchaplin.se 32 32 Bee El Baylee går till till Simb Chaplin http://simbchaplin.se/bee-el-baylee-gar-till-till-simb-chaplin/ http://simbchaplin.se/bee-el-baylee-gar-till-till-simb-chaplin/#respond Sat, 06 May 2017 07:50:14 +0000 http://simbchaplin.se/?p=938 I går fredags fick Simb Chaplin besök av Bee El Baylee för betäckning. Hon är efter hingsten Micro Mesh med den mycket intressant blodskorsningen Viking Kronos – Victory Dream.  Blodskorsningen på fölet blir spännande med linjeavel 3*5 på Valley Victory samt med ett möderne som i fjärde ledet är helsyskonRead More...

Inlägget Bee El Baylee går till till Simb Chaplin dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
I går fredags fick Simb Chaplin besök av Bee El Baylee för betäckning. Hon är efter hingsten Micro Mesh med den mycket intressant blodskorsningen Viking Kronos – Victory Dream.  Blodskorsningen på fölet blir spännande med linjeavel 3*5 på Valley Victory samt med ett möderne som i fjärde ledet är helsyskon med fenomenet Mustad. Bee El Baylees mamma är ingen mindre än miljonärskan  Daiquiri Sting (1 349 00 SEK, 72  15-16-11, 12.6ak) som bl a har lämnat Staro Ironmaid (641 800 SEK, 50  3-11-7, 11,7ak)

Inlägget Bee El Baylee går till till Simb Chaplin dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
http://simbchaplin.se/bee-el-baylee-gar-till-till-simb-chaplin/feed/ 0
Susie Love går till Simb Chaplin http://simbchaplin.se/susie-love-gar-till-simb-chaplin/ http://simbchaplin.se/susie-love-gar-till-simb-chaplin/#respond Sat, 06 May 2017 07:39:18 +0000 http://simbchaplin.se/?p=935 Susie Love efter Darius går till Simb Chaplin. Susie Loves möderne har främst tävlat i Danmark och gjort det bra. Susie Loves syster efter Love You, vid namn Love Me Tender vann fem starter på 32 försök och sprang in 181 150 SEK. Susie Love själv sprang 16.4 fullväg somRead More...

Inlägget Susie Love går till Simb Chaplin dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
Susie Love efter Darius går till Simb Chaplin. Susie Loves möderne har främst tävlat i Danmark och gjort det bra. Susie Loves syster efter Love You, vid namn Love Me Tender vann fem starter på 32 försök och sprang in 181 150 SEK. Susie Love själv sprang 16.4 fullväg som 3-åring i sin blott tredje start, men mer än 12 starter blev det inte för henne.

Inlägget Susie Love går till Simb Chaplin dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
http://simbchaplin.se/susie-love-gar-till-simb-chaplin/feed/ 0
Toppstammade Eden Sund går till Simb Chaplin http://simbchaplin.se/toppstammade-eden-sund-gar-till-simb-chaplin/ http://simbchaplin.se/toppstammade-eden-sund-gar-till-simb-chaplin/#respond Sat, 06 May 2017 07:20:43 +0000 http://simbchaplin.se/?p=933 Eden Sund efter topphingsten Cantab Hall och  Starlet Sund, har Viking Kronos som morfar och Elitstoet Heaven Can Wait som mormor, går återigen till Simb Chaplin. Eden Sund födde nyligen ett stoföl efter just Simb Chaplin som syns på bilden.

Inlägget Toppstammade Eden Sund går till Simb Chaplin dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
Eden Sund efter topphingsten Cantab Hall och  Starlet Sund, har Viking Kronos som morfar och Elitstoet Heaven Can Wait som mormor, går återigen till Simb Chaplin. Eden Sund födde nyligen ett stoföl efter just Simb Chaplin som syns på bilden.

Inlägget Toppstammade Eden Sund går till Simb Chaplin dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
http://simbchaplin.se/toppstammade-eden-sund-gar-till-simb-chaplin/feed/ 0
Kom till Stallbacken på Kalmar imorgon! http://simbchaplin.se/kom-till-stallbacken-pa-kalmar-imorgon/ http://simbchaplin.se/kom-till-stallbacken-pa-kalmar-imorgon/#respond Thu, 23 Mar 2017 09:32:20 +0000 http://simbchaplin.se/?p=917 Imorgon fredag kommer vi visa upp Simb Chaplin på Stallbacken på Kalmartravet. Han kommer defilera i lopp 9 och ägaren till vinnande häst kommer förutom prispengarna erhålla en fri betäcknmingsrätt i Simb Chaplin för 2017!

Inlägget Kom till Stallbacken på Kalmar imorgon! dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
Imorgon fredag kommer vi visa upp Simb Chaplin på Stallbacken på Kalmartravet. Han kommer defilera i lopp 9 och ägaren till vinnande häst kommer förutom prispengarna erhålla en fri betäcknmingsrätt i Simb Chaplin för 2017!

Inlägget Kom till Stallbacken på Kalmar imorgon! dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
http://simbchaplin.se/kom-till-stallbacken-pa-kalmar-imorgon/feed/ 0
Visning av Simb Chaplin på Kalmar den 24 mars http://simbchaplin.se/visning-av-simb-chaplin-pa-kalmar-den-24-mars/ http://simbchaplin.se/visning-av-simb-chaplin-pa-kalmar-den-24-mars/#respond Sat, 04 Mar 2017 18:49:09 +0000 http://simbchaplin.se/?p=913 En kul V75:a har precis gått av stapeln, årets första där inget barfotaförbud rådde. Nästa tävlingsdag på Kalmartravet är den 24/3 och då visar vi upp vår fina Simb Chaplin. Kom gärna och besök oss på stallbacken så berättar vi mer om Simb Chaplin och varför han är så intressantRead More...

Inlägget Visning av Simb Chaplin på Kalmar den 24 mars dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
En kul V75:a har precis gått av stapeln, årets första där inget barfotaförbud rådde. Nästa tävlingsdag på Kalmartravet är den 24/3 och då visar vi upp vår fina Simb Chaplin. Kom gärna och besök oss på stallbacken så berättar vi mer om Simb Chaplin och varför han är så intressant som avelshingst!

Simb Chaplin

Inlägget Visning av Simb Chaplin på Kalmar den 24 mars dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
http://simbchaplin.se/visning-av-simb-chaplin-pa-kalmar-den-24-mars/feed/ 0
Stolt Simb Chaplin på Mantorptravet http://simbchaplin.se/stolt-simb-chaplin-pa-mantorptravet/ http://simbchaplin.se/stolt-simb-chaplin-pa-mantorptravet/#respond Thu, 23 Feb 2017 19:16:36 +0000 http://simbchaplin.se/?p=910 I måndags var Simb Chaplin den stoltaste hästen på Mantorps stallbacke! Vi hade en hel del besökare utanför och inne i boxen. Vi vill passa på att tack Mantorptravet för ett mycket bra arrangemang! Simb Chaplins Stolopp vanns av Jörgen Westholms tränade Ninepoints Gaagaa så förutom prispengen vann ägarna, JörgenRead More...

Inlägget Stolt Simb Chaplin på Mantorptravet dök först upp på Simb Chaplin.

]]>

I måndags var Simb Chaplin den stoltaste hästen på Mantorps stallbacke! Vi hade en hel del besökare utanför och inne i boxen. Vi vill passa på att tack Mantorptravet för ett mycket bra arrangemang!

Simb Chaplins Stolopp vanns av Jörgen Westholms tränade Ninepoints Gaagaa så förutom prispengen vann ägarna, Jörgen Westholm och Bengt Johansson, även en fri betäckningsrätt i Simb Chaplin.

 

 

Inlägget Stolt Simb Chaplin på Mantorptravet dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
http://simbchaplin.se/stolt-simb-chaplin-pa-mantorptravet/feed/ 0
20:e februari visas Simb Chaplin upp på Mantorptravet http://simbchaplin.se/20e-februari-visas-simb-chaplin-upp-pa-mantorptravet/ http://simbchaplin.se/20e-februari-visas-simb-chaplin-upp-pa-mantorptravet/#respond Fri, 23 Dec 2016 13:57:50 +0000 http://simbchaplin.se/?p=887 Den 20:e februari kommer vi att vara på plats med Simb Chaplin på Mantorptravet i samband med v64-tävlingar. Han kommer visas på Stallbacken samt leda defileringen till sitt lopp. Vi kommer också dela ut ett specialpris till segraren i hans lopp! Så till alla er som håller på med uppfödning, komRead More...

Inlägget 20:e februari visas Simb Chaplin upp på Mantorptravet dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
Den 20:e februari kommer vi att vara på plats med Simb Chaplin på Mantorptravet i samband med v64-tävlingar. Han kommer visas på Stallbacken samt leda defileringen till sitt lopp. Vi kommer också dela ut ett specialpris till segraren i hans lopp! Så till alla er som håller på med uppfödning, kom gärna förbi på en kopp kaffe för att titta på honom och så finns vi där för att svara på frågor.

Det kommer komma mer information kring detta event när vi vet mer exakt hur agendan ser ut.

Inlägget 20:e februari visas Simb Chaplin upp på Mantorptravet dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
http://simbchaplin.se/20e-februari-visas-simb-chaplin-upp-pa-mantorptravet/feed/ 0
8 st bokade ston hittills inför 2017 http://simbchaplin.se/8-st-bokade-ston-hittills-infor-2017/ http://simbchaplin.se/8-st-bokade-ston-hittills-infor-2017/#respond Fri, 23 Dec 2016 13:41:40 +0000 http://simbchaplin.se/?p=885 Ett spännande år väntar för Simb Chaplin dels kommer det födas ett dussin hästar under året dels hoppas vi på att fler uppfödare runt om i landet har upptäckt att han finns tillgänglig för avelsarbete. Vi kommer att behålla det låga priset om 2+10 TSEK ett år till men förhoppningenRead More...

Inlägget 8 st bokade ston hittills inför 2017 dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
Ett spännande år väntar för Simb Chaplin dels kommer det födas ett dussin hästar under året dels hoppas vi på att fler uppfödare runt om i landet har upptäckt att han finns tillgänglig för avelsarbete. Vi kommer att behålla det låga priset om 2+10 TSEK ett år till men förhoppningen är att kunna höja priset allteftersom avkommorna visar sin förträfflighet på banan. Priset är ju synnerligen lågt satt men tanke på att han har det högsta betyget man kan få som avelshingst enligt den gamla bedömningen.

Bokade ston hittills för 2017 är:

Julitta

Lady Wall Street

Mellby Rapp

Vinci Boko

Dream On Lindy

Miriam Siegel

Blue Drop Sund

Olympia Qui

Inlägget 8 st bokade ston hittills inför 2017 dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
http://simbchaplin.se/8-st-bokade-ston-hittills-infor-2017/feed/ 0
Tack alla som bokade Simb Chaplin 2016 http://simbchaplin.se/tack-alla-som-bokade-simb-chaplin-2016/ http://simbchaplin.se/tack-alla-som-bokade-simb-chaplin-2016/#respond Sun, 06 Nov 2016 18:16:55 +0000 http://simbchaplin.se/?p=874 Vi vill tacka alla som betäckte sina ston med Simb Chaplin under 2016. 15 stycken ston betäcktes under säsongen varav 12 st är konstaterade dräktiga. Vi hoppas att alla är nöjda med erfarenheten från den dag ni lämnade er sto tills hon blev dräktig och önskar alla välkomna tillbaka nästaRead More...

Inlägget Tack alla som bokade Simb Chaplin 2016 dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
Vi vill tacka alla som betäckte sina ston med Simb Chaplin under 2016. 15 stycken ston betäcktes under säsongen varav 12 st är konstaterade dräktiga. Vi hoppas att alla är nöjda med erfarenheten från den dag ni lämnade er sto tills hon blev dräktig och önskar alla välkomna tillbaka nästa år. De avkommor vi har fått under 2016 med Simb Chaplin som fader ser väldigt fina ut exteriört och har som sin far ett mycket bra lynne. Det ska bli väldigt spännande att följa dem framöver på tävlingsbanorna!

På bilden ses ett stoföl, e Simb Chaplin u. Vinci Boko, född 2015.

img_0086-06-11-16-07-09-2

Inlägget Tack alla som bokade Simb Chaplin 2016 dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
http://simbchaplin.se/tack-alla-som-bokade-simb-chaplin-2016/feed/ 0
10:e raka för 10 år sedan i Ulf Thoresens Minneslöpning http://simbchaplin.se/10e-raka-10-ar-sedan-ulf-thoresens-minneslopning/ http://simbchaplin.se/10e-raka-10-ar-sedan-ulf-thoresens-minneslopning/#respond Sun, 10 Jul 2016 20:13:18 +0000 http://simbchaplin.se/?p=858 2006 befann sig en viss Simb Chaplin från spår nio bakom startbilen på Jarlsbergs travoval för att i sin tionde start i livet ta sig an Europaeliten i Ulf Thoresens Minneslöpning. Han segrade till 1,3 gånger pengarna genom att mosa motståndet från dödens. Hans tionde raka seger var ett faktumRead More...

Inlägget 10:e raka för 10 år sedan i Ulf Thoresens Minneslöpning dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
2006 befann sig en viss Simb Chaplin från spår nio bakom startbilen på Jarlsbergs travoval för att i sin tionde start i livet ta sig an Europaeliten i Ulf Thoresens Minneslöpning. Han segrade till 1,3 gånger pengarna genom att mosa motståndet från dödens. Hans tionde raka seger var ett faktum och fler skulle det bli…

Simb Chaplin-Kontio Jorma 2

Uppvärmning inför Ulf Thoresens Minnelöpning

 

Inlägget 10:e raka för 10 år sedan i Ulf Thoresens Minneslöpning dök först upp på Simb Chaplin.

]]>
http://simbchaplin.se/10e-raka-10-ar-sedan-ulf-thoresens-minneslopning/feed/ 0